Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafetten rider vidare runt mellan en handfull poeter. G gav mig nyss orden "lättlurade, långfingrade, förnöjt". Som brukligt tillfört 18 egna så blir 21 ord.


Bortkomna Djurarter (stafett 56)

 

 

långfingrade sjöhästar

äro oerhört kluriga

- detta tror

lättlurade kattugglor

 

orienterar sig

hårdhudade krambjörnar

mellan kortbeniga korsspindlar

vars nätsökningar

förnöjt finner

O-ringen

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-03 16:58



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
”Äro” passar bra ihop med oerhört (ljudmässigt) och ”detta” passar bra med lätt och katt, liksom ”orienterar” med O-ringen, med mera, med mera!
Många märkvärdiga arter man skulle behöva spindelnätsöka på här!
2022-08-04

  Cikoria Blå VIP
Jag såg en sjöhäst framför mig med jättelånga fingrar...tills jag kom på att det ju inte bokstavligt var så. Men hästen går inte att sudda bort ur mitt sinne.
Även denna läsare är lättlurad. Äro övriga läsare också det?
2022-08-03

  lodjuret/seglare VIP
ag avskyr arstås apindlar... avsett an aext ar aörstående aller aj
2022-08-03

  Chan VIP
Nätsökningar kan man nästla sig in i.
2022-08-03
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP