Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


följer mig


Snäll vind


Så snabb som en hind
varhelst jag går
genom törnen och snår
mig följer en vind

En snäll vind
fast jag inget förstår
när dåligt jag mår
den smeker min kind

Vid evighets grind
efter levnadens år
där väntande står

En snäll vind










Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-03 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP