Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre i en... Kvinnan, slynan och den ohelige ande

Hennes inre brast

Fanns hon inte?

Vems var tårarna?
De som sved under ögonlocken

Hennes

Den kvinnan
Hon som syns

Eller

Hons
Den lustfyllda honans

Slynans
Hon som ligger under huden

Den lilla rösten inom

Tröstar

Som en smekning över håret

Viskar milt

Du är

Finns

Blir

Ett











Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-03 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish