Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*







på en strand vid soluppgången

Rodins "Tänkaren"

av glas

begrundar

är uppfylld av plasma

sjungande nebulosor

virvlande galaxer

spänner ut

i rymden

svävar gränslöst

i hans bröst

i hans huvud

vid hans fötter

på en strand

i gryningen

Rodins

"Tänkaren"
av glas

och Vintergatan

Andromeda

öppnar sig

sträcker ut sig

i gränslös rymd

den oändliga

mörka natten

i Rodins

"Tänkaren"

av glas















Fri vers av Androiden VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2022-08-03 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Androiden
Androiden VIP