Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens graffiti

Jag blir så lugn
och harmonisk
av graffiti
det är som att se
sin själ projicerad
på betong
alla konstiga masker,
udda utsagor,
ofärdigt tänkta
oanständigheter
manifesterade i verklighet
tyder på att någon
agerat, inte konsumerat
färdig kultur
alla taggarna, färgerna,
snopparna
låter mig rewinda
till en framtid
sedan länge överspelad




Fri vers (Prosapoesi) av Lustverket VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-03 14:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Graffiti på rätt ställe!
Vad det nu är o ej
Våldsverkande på
annans egendom
;)

2022-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP