Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

26

en elektrisk kropp
vrider sig mellan
lakan som skaver

gamla misstag
projiceras på
ögonlockens insidor

oskrivna dikter
håller mig vaken




Fri vers av blimp VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-03 14:37



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Det kan vara lätt att fastna i det förgångna och sömnlösa nätter kan mycket väl komma av att man funderar över sånt man vill skriva. Eller borde skriva.
2022-08-04
  > Nästa text
< Föregående

blimp
blimp VIP