Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Makt Kvinnors Sexuella Förspel är krigets grymma smink.


 Konsten att inkriminera presidenten.

 

Alina är chef för specialoperationer i "Duman"-operationen i Ukraina.

 

   -

-Vad mer kan vi säga om kvinnor vid makten?

Bara när man tänker på hur Magdalena A. kom att användas som en ädel kurtisan i NATO-sammanhang. och alltid ha något att ge, som Marilyn sa. I vårt fall, vad har Sverige att erbjuda för att vara värdefullt för Amerika och Sultanen av Istanbul?

- Hur kan Putin styra och leda en så galen katt som kommer hem till Ryssland bara reglera hormonerna för att para sig som en kanin och sedan dra sig tillbaka till andra länder medan Putin och Zelinskis går varandra på nerverna med krig och elände.som jag sa tidigare, detta är de galna katternas krig, ett krig om kärlek och mindre patriotiska relationer, ett förstörelsekrig.bortskämda kvinnors krig.

För tillfället är han inte särskilt nöjd med tanken på att ha en babytjej när han har tillräckligt med tjejer, sa han, en anledning som stärkte ännu mer chefen för "Duman" att om hon är gravid kan hon dra fördel av statusen som en kvinna med en prioriterad plats, medan bor med unga älskare utomlands och dra fördel av Putins namn. och Ryssland med att håna en president i ett palats eller ägaren till en husbil med plåttak är samma sak, en man är en man och måste respekteras. även på fläskmarknaden som han respekterar om hon vill inte tar preventiv piller…

 

USA har infört nya sanktioner mot flera ryska eliter, inklusive den tidigare OS-gymnasten Alina Kabaeva, som tros allt kan vara president Vladimir Putins flickvän.

 

”Möjligheten att använda vita kort och förvandla dem till kraftfulla med hjälp av partners misstag är utan tvekan Putins och hans teams geni!”
Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-08-03 14:55Bookmark and Share


  DalElvan VIP
Vi sk vanliga människor som ska arbeta och tjäna pengar för att dessa damer och herrar ska leka Sodom och Gomorra
börjar bli trötta utarbetade!
2022-08-05

  Jeflea Norma, Diana. VIP
En brand bröt ut just nu i Moskva på onsdagen i det största lagret i den ryska nätbutiken Ozon.

Lågorna täckte ett område på 35 000 kvadratmeter av totalt 40 000 kvadratmeter. Mer än 1 000 människor evakuerades, sa räddningstjänsten.
2022-08-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Gränsmarkering - Det är... Problemet med att dra gränser. Ukraina har inte registrerat sig ordentligt hos FN för att avgränsa sina gränser som stat (politiker och prinsar går dit de vill köpa sex och en överseende koloni. (reporter utan gränser)
https://sv.birmiss.com/abgraensning-av-graenser-det-aer-problemet-med-avgraensning-ukraina-has-not-performed-och-registeras-correct-in-fn-foer-att-avgraensa- dess-gränser-som-stat/
2022-08-03

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ukrainska quinnor som blir våta av hårda tag ställa sig vid fronten att bliva våldtagna av ryssen.
2022-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP