Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsaga

en fylla längs med avenyn
spårvagnar flyttar den tillfälliga
kärleken mot ensamhushållen

halvvägs till älvsborgsbron
släppte taxin av ytterligare
en i självmordsstatistiken

göteborg i socialt motljus
det är då skuggorna i fjärran
inte vågar ta någon plats

med nattens sista anrop
säger blåljusens tystnad allt
när ensamheten åter blev för mycket




Övriga genrer av Magisnax
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-03 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magisnax
Magisnax