Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack kärleken den ljuva

Det här med kärlek
Så underbart
Men svårt
Emellanåt

Man ska aldrig ta för givet
Hur ska man vara
Mer än sig själv

Vad ska man ge
Utan att förlora den man är

Vad ska man ta
Utan att vara för girig

Hur får man känna

Visa
Utan att vara för klängig

Hur ser den som älskar en
Som person

Finns respekten
Den uppriktiga ljuva kärleken
I hjärtats inre

Lusten
Passionen
Vänskapen
Värmen

Ja

Kärleken

Underbar
Ljuv

Och ibland

Så gör den ont

För att den måste




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 84 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-03 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish