Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Abstrakt surrealism


Fantasifoster och astronomi

I aristokratens solrosfrön finns vallmospår och dygd-onör. Han ler åt senatorns nybakade morgon och hennes jäsande kakafoni.
Är hennes kalejdoskop mediokert eller rena filantropiska kadavret? Fråga brevvännen din, som via sin siamesiska tvilling dansar med sjakaler i kromgarvat spott.
Via den fyrögda elefantens synstörningar förnimmer samhällets blinda, Gibraltars pyroklastiska dalahus.

Aristokraten, brevvännen, elefanten seglar nu hand i hand genom tartar-öken samtidigt som de med timjan ylar åt månens kakafoniska klaviatur.
Helt ovetande om mångubben i kaskett,
( vars ögon blev stulna av en psykotisk elefant )
som luktar i infraröda synestesier.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Alberta #3
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-03 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alberta #3
Alberta #3