Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nilla


sommaren tog min sorg


men inte mina bekymmer

hon är inte längre

ett skal
bara ett tomt skal
är vad hon är
min vän
som ingen vill vårda

hon kommet att ta sitt liv
det har hänt förut
igen och igen
alla vet
ingen bryr sig

sommaren tog mina sorger
hösten kommer med nya









Övriga genrer av SpamPippiL VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-03 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP