Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomkikis

I Sverige kikar vi på varann i smyg

Vi kikar bakom balkongblommorna

I smyg

Jag vet det för jag såg det

De två ögonen bakom ett par glasögon

Dolda tillsammans med hudrosa blommor

Såg jag den svenska blomkikisen

När hon såg att jag såg henne för att jag sa hej

Ramlade hon framåt med ansiktet i blomjorden




Fri vers (Fri form) av poeten
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-04 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poeten
poeten