Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Surrealist manifesto I

Min inåtlutande tandborste bolmar up som en ångbåt, vallmo och kung adolfs-rot förgyller några nygräddade trollsländor .

BronsGrodan kontemplerar i min läderlapp, där simmar den längder med missfärgade dynor av kevlar och mosaik.

Lergökens harmonier har samma färg som majoriteten av mahogny himlar! Just den molekylära kombination är diplomatiska myggors älsklingsblod!

Fråga silvertärnan om den slagna timmen, så spinner den upp ett marockansk spindelnät och lägger gråtruten som visaren.

Nu efter högstadiet kan vi väll tacka hägern för koordinaterna mot Pegasus och himlavalvets droskor, och bedja till berusande anatomier som fällts offer för minoriteter!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Alberta #3
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-04 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alberta #3
Alberta #3