Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

III

 

 

 

Nu spelar du på nytt musik därinne

med toner som bedövar varje sinne.

Men din fiol är formad som ett spett

 

och stråken är en såg mot mitt skelett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av OmE
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-04 03:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
" och stråken är en såg mot mitt skelett" .
Gåshud.
2022-08-05
  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE