Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur svårt livet faktiskt blir beror till stor del på vilket förhållningssätt till detsamma vi väljer att ha ... - Detta flöde publicerades tidigare här i januari 2013 men saknar bäst före datum!


Det finns ingenting som är omöjligt...


- Inte om 
det är någonting
man verkligen vill
tycker om
och bryr sig om ...

Däremot 
finns det många
olika vägar för
att kunna ta sig fram
till det resultat man sig önskar ...

Exakt på vilket sätt och vis
står i direkt relation till
hur mycket egen insats
i tid man är beredd att lägga ner

- Ju mindre egen tid
ju högre blir det slutpris
som man får betala
för att uppnå det man vill ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-04 04:42



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Med många bäckar små kan man en gång bli en flod.
2022-08-04

  Kungskobran VIP
Allt är möjligt om man bara vill, skitsnack allt är inte möjligt
2022-08-04

  rostspik VIP
Hur mycket tanketid krävs det för att optimistbota cancer?
2022-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP