Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
knäppt:P


svarta får och hjula under solen

ska in och flumma runt
ligga på gatorna och hjula under solen.
slå volter under svarthimmel
med regnet mot axlarna i en stilla sommarvals.

ska gå ut in i vinterland
i en djungel av svartafår,
det är där jag hör hemma.

i en djungel av svartafår.

svarta lammungar springer
på gatorna i paris idag.
under det bruna spetsiga tornet
ligger döda flugor.
jag slog dem med min gulprickiga flugsmälla.

under en stenbåge ligger en
död-okänd-soldat.
är han okänd för att hans ansikte var
så mosat att man inte kände igen honom
eller för att han valde att vara anonym?

eller var det ökänd han var?

han kanske sitter på det där rosa molnet jag vill ha
jag ska spraya det med silver-blått glitter.
men först måste jag dö
och innan det måste jag leva.
riktigt jobbigt fatiskt
men jag kan ju alltid klippa ut ett moln i bomull,
fast det blir ju inte riktigt samma sak.

jag får nöja mig med
att göra kullerbyttor på blå betong,
det är det jag lever för.






Fri vers av verkligen
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-08-06 10:35



Bookmark and Share


  inspiration.
JAG ÄLSKAR DENNA !
2006-12-20

  inspiration.
oskar denna var riktigt bra !
speciellt "med regnet mot axlarna i en stilla sommarvals."
du får det som verkar obegripligt på andra ställen att bli begripligt på ett väldigt positivt sätt. :)
2006-08-07

  Paraply
dena gillar jag mkt!!
härlig
hälsn.Paraply
2006-08-06
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen