Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Korsspindlar, nätsökningar och finner har fått sällskap av 18 nya ord. TrollTörnTrappan gav mig de tre orden.


Direkt ur verkligheten. Stafett nr 56

"Varför bor spindlar i källaren?"
"Finns korsspindlar i Sverige?"
"Giftiga?"
Efter några nätsökningar finner vi svaren.
Och fortsätter städa bort spindelväv.




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-04 08:34



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Du fick till en fin ordväv utifrån de tre stafettorden.
2022-08-10

    Lena Söderkvist VIP
Varför gör vi det egentligen. Det blir ju synd om spindlarna.
2022-08-05

  TrollTörnTrappan VIP
Där vävde du minsann in orden i ett naturligt sammanhang.

Svaren förblir oangivna - så även jag fastnar i frågornas nät och hänfaller åt nya gamla googlingar.

Kommer fram till att vi kan fortsätta sova lugnt här uppe i nord - åtminstone vad åttabeningar anbelangar.
2022-08-05

  Gunwale VIP
Jo, man slipper inte undan de praktiska besvären (i livet) hur mycket man än roar sig med att googla och faktasöka!
Det finns alltid något obehagligt att konkret att ta hand om.
2022-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP