Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fått låna ett foto av en på Ifokus.se


Kan man njuta mer

Kan man njuta mer

Nu har jag äntligen landat i detta paradis
som får mitt inre att blomstra om på nytt.

Jag ser mig omkring och förundras över det vackra
som jag får uppleva.

En vän gav mig nyckeln till ett litet torp ,
där kan jag återhämta krafterna efter alla tunga dagar.

Livet ter sig på olika sätt ,
ena dagen är man i sitt esse medans nästa
blir att ge sig själv en "spa resa" till naturens under.

Nu står jag här vid den vackra och sagolika sjön som
jag inte kan sluta att beundra .

Är det jag som får njuta av detta vackra magiska under!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-04 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP