Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara spanare eller att verkligen vara det, är en fråga som bör ställas och vem är inte bättre på det än den som spelar? Visserligen är spaning också ett slags spel i verkligheten men är den till synes fristående bäst?


Spanare eller vittne i nöd?

Hur är det?

Jag vet inte, sitter och tänker.

På?

Det där med att sälja grannens identitet.

Ja, det där.

Undra hur de känner sig idag, så här efteråt.

Nu när pengarna är slut och köparen inte lyckats?

Ja, (det) måste sitta i en djävla sits.

Hm, något att fortsätta spaningen på!

Ja, jag menar det!

Orkar vi en runda till?

(lämnar över frågan...)

Vem skickade du det till?

(terrorgruppen)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-04 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP