Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanslös kärlek

Jag förde dig till altaret
ovetande om våra liv
en vindpust smekte våra kroppar
unga av lust och liv

Buren av sanslös kärlek
allt förnuft förbi
uppslukade av brinnande lust
drunknar vi i varandra

Vem är vi
ingen av oss vet
det för oss samman
i evig framtidsdröm




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-04 10:11



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
bra skrivet om att dra en kärlekens vinstlott!
2022-08-04

    Lena Staaf VIP
Sällan att den sanslösa kärleken håller. Det är ett lotteri men ibland fungerar det även i längden!
2022-08-04

    Music mind VIP
Sanslöst fint beskrivet om kärlek. ‹3
2022-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP