Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Vilar en brygga

Ihavets vågor

Den har 

Plats i mångas hjärta

Dyker ned i djupet

Vatten dropparna

Rinner längs 

Solbruna ryggen

På bryggan 

Väntar

Kallt vitvin

Ny kokta krabbor

Färskt rykande olivbröd

Vågorna bryter

Mot trädpålarna

Ljumma vindar

Sveper in

Håret rufsas till

Blickar möts

Sen sommaren

Gör inträde




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-04 10:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2022-08-04

  alicja lappalainen VIP
EN NJUTBAR SVENSK SOMMAR
2022-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP