Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är som det är och det blir som det blir därför att det var som det var.


Fjärde augusti

Varmt väder idag. Duvorna kuttrar efter regn.

Gräshoppornas tinnitus ringer i öronen.

Morgonfikat är över på gräsmattan.

 

Först dyker hararna från dungen med dammen upp.

Sedan kommer duvor, kajor och råkor i flock.

Skatorna rör sig i gäng, högljudda katthatare.

 

En mobil ringer någonstans och någon backar en bil

som ger ifrån sig ett ihärdigt pipande.

Pilträden runt dammen vajar för vinden.

 

Himlen är skamligt blå.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-04 10:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jo men det var bra, det tar den med sig som backade bilen och in i en lykta som markerade trädgränsen.
2022-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP