Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teatern… masken

 

Livet

Människan

 

Är en teater

 

Vissa tillåtes visa sin makt över andra

Andra nekas sitt tillträde

 

Spelet!

 

Är redan bestämt

Är redan spelat

 

Vissa spelar sin roll och bär en mask

Och får beröm och applåder för sin roll

 

Andra spelar sin roll utan mask

Och blir tilltrampade på

 

En Människa!

 

Är djävla så bra som en skådespelar  

Har och bar många maskar genom sitt liv

 

Masken!

Passar ingen annan skapelse än en människa




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-08-04 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP