Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


luftrum


Stillastående


idag av hetta
stillastående luftrum
då av gränslös sorg




Bunden vers (Haiku) av stormengudrun VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-04 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP