Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gummiboll

Det uppstår sprickor i marken
himlen är ovanligt grå.

Barfotabarn glömmer bort sig
och springer ändå.

Asfalten sväller av vördnad
och sluts där de går.

De sträcks och sträcks ut
när jag går där de går
banden till Fordom och Då.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-08-04 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP