Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tofsen

En reva i tofsen

Trasig
Men går att använda

En liten reva
en trasig tråd

Skelettet blottat
Se så skör

Använd mer och mer
Revan blir större

för varje gång

Allt snabbare
blir den

Helt trasig
Obrukbar.




Fri vers av KarinLovisa
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-04 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinLovisa