Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evighet / ögonblick

 

 

 

Vi människor är inte skapta för en evighet, 

vår evighet kan rymmas i ett enda ögonblick.  

Så var mitt möte med din värme i all enslighet 

min glimt av himmelriket

 

och det paradis jag fick. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av OmE
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-04 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OmE
OmE