Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BUTELJAXLADE MÄN PÅ TV

Den nya trenden bland manliga tv-medverkande tycks vara att vara buteljaxlad.

Särskilt i USA, av någon outgrundlig anledning. Men även på annat håll.

Fanns det ett visst decennium då det föddes särskilt många buteljaxlade?

Det är ju inte med det som det är med detta att vara lik Kusin Knase från Kalle Anka & Co.

Mig veterligt finns det bara en person i Sverige som är lik honom.

Det är egentligen en skymf mot den tecknade figuren att påstå detta, men det måste lyftas fram.

Är då denne Kusin Knase look-alike buteljaxlad? Det framgår inte.

På bilden ser man bara det deformerade huvudet.

 

LARZ GUSTAFSSON 4/8 2022




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-08-04 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP