Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fas



Vägen till rättvisa
är ojämn
Avståndet till källan
är trådlös
Osynliga förbindelser
i en fiktiv värld
Öppen kommunikation
med fasta insikter
När beroendet blir begär
är gränsen nådd




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2022-08-04 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP