Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tvättstugan kl 07.00 är dagens ursäkt för sen ankomst till den icke alltför lockande sängliga ödsligheten utan dig som är ämnad för mig ... i januari 2013 ... Idag 2019 är bara din frånvaro nära mig det som håller mig vaken ...


I synnerligen nära samverkan med ...

... min förhatligt ensliga kudde
och mitt täcke
vilket tillika saknar mer sällskap ...

... kommer jag nu
ägna de närmaste timmarna åt
att drömma om ett liv
tillsammans med dig
som är ämnad för mig ...

Ty i drömmarnas rike
får mina önskningar
fritt utrymme 
utan konkurrens
från allt som är
i dess vakenhets like ...

Har en diger samling
med osynliga
kramar
pussar
kärleksfulla omtankar
samt motsvarande
av den vänliga sorten ...

... under min huvudkudde
för att det ska kännas lite mer
lockande att krypa ner en stund ...

... för att sova och drömma en blund ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-04 19:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härlig kudde
2022-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP