Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Från eller till

Vägar går alltid 

mot eller ifrån 

för möte eller avsked 

med olika vägval

 




Fri vers av Quasimodo
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-08-04 20:49



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra ordat, gillas!
2022-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo