Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Augusti 2022. När man pratar om det som berört en. På djupet.


Inväntar efterdyningens bortfall

Tumultet
jag förträngde
det som var då
har format idag
jag lystrar till
sekvenser i revy
inväntar efterdyningens
bortfall




Fri vers (Fri form) av filosofian
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-04 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian