Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

"Säg ordet "Nedrustning"

Den israeliske illusionisten Uri Geller har sagt till Putin att han kommer att stoppa kärnvapenkriget med kraften i sitt sinne. Den israeliska illusionisten Uri Geller, känd för att böja skedar med kraften i sitt sinne, har enligt sina uttalanden varnat de politiska ledarna i Ryssland och Kina genom att berätta för dem att han kommer att använda sina mentala krafter för att förhindra en kärnvapenkonflikt.

"Jag kommer att använda varje uns av min sinneskraft för att stoppa er från att inleda en kärnvapenattack!", sa Uri Geller i ett öppet brev till den ryske presidenten Vladimir Putin och delade på Twitter på tisdagen.

Det finns mycket större krafter än vad Putin någonsin kunde föreställa sig”, varnade den berömde illusionisten, 75 år.

Uri Geller bad Twitter-användare att hjälpa honom med denna mentala strävan, så att han kunde utnyttja den "enorma energi" som tillhandahålls av deras "kombinerade sinneskraft." På torsdagen riktade Uri Geller också uppmärksamheten mot Peking. "Som i fallet med faran från Putin har Kina nu börjat militära övningar med skarp ammunition i sex områden runt Taiwan", skrev illusionisten på Twitter.

"Säg ordet "Nedrustning" om och om igen - vill verkligen att det ska hända!" Uri Geller uppmanade sina fans på sociala medier.
Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2022-08-04 23:45Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Låt mig ta honom till vänster som en illusionist. Det har illusioner.
2022-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP