Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånat ett foto från pixabay.com


Hemska åkomma

Nu har denna hemska bacill intagit mitt inre
så jag får ur mig allt innehåll .

Kom ge mig styrka att besegra detta onda
som ålat sig in i mina ådror och har bestämt sig för att stanna.

Jag landade i den varma slafen med en kall handduk
på huvudet sedan slocknade jag.

Vill inte ge kroppen för mycket piller
men till slut är det ett måste .

Smörjde in nacken med en skön lindrande kräm som
värmer och hettar lite .

Intar dagens svarta elixir med lite av det söta ,
då brukar det avta.

Varför just nu ..




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-05 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP