Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love is like oxygen.

Du säger att kärlek är som syre
Tar du för mycket blir du hög
Får du inte tillräckligt dör du
Tiden läker ingenting
om du inte är där


En del ord bör förbli osagda




Fri vers av Littledragon_1985
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-05 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Littledragon_1985
Littledragon_1985