Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det valarna vet


Månkaskaden
på vattenytan


Och en vemodigt
vaggande sång


Valarna vet när
havet tänjt sina gränser




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-05 09:33



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Tycker mycket om !
2022-08-07

  Elinor Sörensson VIP
"Månkaskaden
på vattenytan"

Vacker poetisk bild.



2022-08-05

  Marita Ohlquist VIP
En bra text som får mig att tänka på miljöförstöring.
2022-08-05

    Lena Staaf VIP
Fantasieggande text. Valarna har här en nyckelroll.
2022-08-05
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP