Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relationer

 

 

 

Den viktigaste relationen i mitt liv

är den jag har till mig själv

 

den är grunden till hur jag är

i relationer med andra




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2022-08-05 10:01



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Den här texten borde många, men särskilt våra ungdomar, läsa. De är experter på att nedvärdera och prata illa om sig själva.
2022-08-15

  louisegirl
Mycket tänkvärt och klokt!
2022-08-08

  Eva Helene VIP
Ja, tänk så viktigt det är att vara vän med sig själv.
2022-08-06

  Gunnel Eriksson VIP
Tänkvärt och klokt!

2022-08-06

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om att vi alltid är en del
i vår relation till andra.
2022-08-05

  Anya VIP
Så klokt. Tänk vad jag velat resa i mitt liv.....från mig själv.
2022-08-05

  Glitträ VIP
Så sant..! Ungefär lika med; du kan inte älska och acceptera andra om du inte älskar och accepterar dig själv, vart fall svårare då.
2022-08-05

  Magica VIP
tänkvärd, kram
2022-08-05

  Blomma-Stjärna VIP
Det kan ta lite tid att upptäcka
men det blir ansvarslöst
om man inte förstår
att man måste ta rodret
över sin egen båt....
2022-08-05

    Lena Staaf VIP
Så sant! Om jag tycker om ( eller åtminstone accepterar) sig själv finns kraften och generositeten att även tycka om och ställa upp för andra.
2022-08-05

  Kungskobran VIP
En bra relation
är tron
på sig själv
och sitt välv
2022-08-05

  överlevaren VIP
Klokord....viktigt utgångsläge!
2022-08-05

  Maria Sundelin VIP
kloka tankar
Kramar
2022-08-05

    ej medlem längre
Snäll mot andra men inte mot sig själv
2022-08-05

  Niliboy
Ja och att man är schysst mot sin nästa!
2022-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP