Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig

Vet ni vad för starka piller kan göra för en som inte mår så bra?
Som har skärsåren kvar och inte vet vart den ska.
Den som gav dig allt den har men som egentligen inte alls mådde bra.

Jag hoppas inte någon får svar.
För jag har mitt, men inte henne kvar.




Fri vers av nattversioner VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-05 11:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så naket och starkt!
2022-08-05
  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP