Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det lilla

I det obetydliga 

det lilla och enkla 

finns det stora 




Fri vers av Quasimodo
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-08-05 14:26



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja som att vaska guld....
2022-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo