Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stasi använde sig ofta av psykiatrin för att oskadliggöra intellektuella dissidenter och även om Stasi officiellt lagts ner verkar den ändå under dold radar i en tyst diplomatisk anda för ett rikes säkerhet.


PSYKISKT SJUK INTE LÄNGRE TERRORIST

Så har då den psykiatriska trolldomsdegen

kommit fram till att den terroristmisstänkte

mördaren på psykiatrisamordnaren i Visby

var psykiskt sjuk vid gärningstillfället vilket

medger att gärningen inte längre har kopp-

ling till terrorism utan till psykiatrin vilket

gärningsmannen själv erkänt.

Därmed var han tydligen inte så psykiskt

störd när han valde ut sitt offer utan väl

medveten om sin målinriktning att väcka

debatt om rättspsykiatrins psykiska status

inför vilket tidpunkten var den utstuderat

bästa mitt under Almedalsveckan vilket

tyder på en rationellt tänkande individ

och inte någon irrationellt störd persona.

 

Fotnot : Stasi använde sig ofta av psykiatrin

för att oskadliggöra intellektuella dissidenter

och även om Stasi officiellt lagts ner verkar

den ändå under dold radar i en tyst diplomatisk

anda för ett rikes säkerhet.

 

-

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2022-08-05 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP