Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder Jord ligger och skriker i en korridor

Moder Jord ligger och skriker av fruktansvärda smärtor i en korridor på det toppmoderna sjukhus. Hon får inte plats på intensivvårdsavdelningen för det finns andra patienter som måste prioriteras. Moder Jords skador är inte så viktigt. Betydligt viktigare är att det kapitalistiska systemet hålls igång så att alla blir nöjda, tillfredsställda och glada. Kör ned Moder Jord i kulverten så att vi slipper se och höra skiten. Det är ingen större fara med miljön och tänk positivt och optimistiskt. Livet blir vad man gör det till. Köp aktier och fonder, det är lönsamt. Arbetarklassen och de utslagna ska bara ta sig i kragen och rycka upp sig. Kläderna gör mannen, samt oxfilé och dyrt vin.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-05 16:56



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Klockrent!
Gillar tydligheten och satiren.
2022-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP