Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du tappar bort dig redan i början på drömmen och ibland undrar jag därför när du berättar vad du drömt om, ifall du ibland får för dig att verkligheten som du ser den då du drömmer, är den rätta verkligheten att förhålla sig till


Du hade en gång en bok...






...och i den fanns litet olika gåtor,
en av dem var hur att gå till väga
för att bevisa att noll är ett.

Den hade ett facit där var fråga
hade ett svar. Bara att du nu inte
minns vart den tog vägen.

Den var tunn och gammal redan
då du fick den i dina händer. Att
jag inte kan förstå dig

beror mest på att du inte är jag
och om du inte är jag, så måste
det även vara så att

jag inte är han och att han inte
är du. Om han inte är du så är
nog hon den som är...




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-08-05 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP