Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inräknas även såsom Kuliss #13


TROMB #3 : Ciss

 

 

 

Hon kvittrar så skönt på sin morgonkvist,

en skimrande stark musikalartist!!!

 

Snart riddare lindas kring hennes vrist

i trånande andlöshet, föga trist...

 

Orkestrar hörs utbrista tidens frist :

skall storm föra skör vinge bort till sist???

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-05 18:16



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Bra rim. Ser en liten pippifågel framför mig när jag läser.
2022-08-07
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP