Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AUGUSTI MED ÅSKNATT.

SEGRA.
eller Prispallen.

Sannolikheten segrar. Statistikexperterterna tobaksmästarnas vän,
fira med en pris.
Honnör till alla de, som tror alltjämt, på flera gudar.

om detta handlar ej kritiken

Chansen är att du sjukdom får,
ganska så mycket specifik.

När du oralt brukar tobak
blir nästan noll. Sådan som frågan var.

Betänktes trots alltid ändå. Hänsyn endast togs som bevis,
av ett motsatsernas bruk.

Rök från koleldad fabrik.

Även om Produkten analt inhalerats, ingen hänvisning,
verbalt nyttjad.
Förklarningar ej gavs.

globalt förblev referensgruppen
utvalda bland de få
som därmed brukade ett anomalt stationärt inhalat

Följaktligen förblev det noll statistiskt resultat, för tänkta fabrikat.
Medan de redan döda födda, slumpartat räknats,
utan sakligt tänkbar orsak.

© Bosse 5 augusti 2022.






Övriga genrer (Satir) av Bossepoet från Österbotten
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-05 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten