Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utifrån erfarenhet, faktisk vetskap men också utifrån inre tro, önskan och fantasi om hur jag vill att det ska kännas när det är rätt för mig ... - I januari 2013 när detta flöde publicerades tidigare här, Önskan, idag 2022 tonar det vackra fram ...


Hur vet jag om du är den som är ämnad för mig?

 

- Att du är rätt för mig
vet jag inom
när världen känns vacker
och jag upplever den som
alldeles fantastisk och underbar

tillsammans med dig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-05 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
" när världen känns vacker"
Just så.
2022-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP