Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man virka (Min kamp 2.22)

När man inte kan skriva

kan man virka

 

jag virkar

 

När man inte kan måla

kan man virka

 

jag virkar

 

När man inte kan sjunga

kan man virka

 

jag virkar 

 

När man inte vill tänka

kan man virka 

 

jag virkar

 

När man inte kan älska

kan man virka 

 

jag virkar

jag virkar

jag virkar




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-05 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP