Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


967.Himlen andas torrt...

Himlen andas torrt,

Jordens innandöme
puffar ut heta ångor,

i mitten...
bland tomma moln

sjönk semesterdagar
i sjöar..
===
av uteblivet regn...
krymper växter och
vattnents vidder

och idag 2022/08/05
efterläÄängtat regn
gladde inte bara oss
några timmar!
===
man kan faktisk glömma
hur ljudet av regn låter...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-06 07:44



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Kan man det? Men när det låter på fönsterblecket, då känns allt bra igen. Det finns hopp!
2022-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP