Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Andaktsbjudande

Det outgrundliga
överföll mig
en tidig morgon

Som om jorden
roterat ett extra varv
runt sin egen axel

Och varje inandning
blev till en obesvarad fråga
Om allt vi inte vet
Och kanske inte heller
måste veta

Eller söka hålla kvar

Bara bevara någonstans
inom oss
Som en andaktsbjudande
stillhet

Utan att
tappa greppet och falla




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-06 09:19



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om en andaktsfull upplevelse
2022-08-06

    Lena Staaf VIP
Att överfallas av alla obesvarade frågor som finns och stillna i insikten att allt inte behövet besvaras.

2022-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP