Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Yrvaken

Gryningsludd

fäster på ögonlock

yrvaken inför livet 

vad blir av denna dag 




Fri vers av Quasimodo
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-08-06 10:36



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ord skrivna i vaket tillstånd...
2022-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo