Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånar ett foto från pixabay.com


Helgens åtaganden

Denna helg ska det inte finnas några "måsten" på schemat utan

en "må bra helg" som innebär att ta hand om kropp och knopp.

Den ena dagen ska avnjutas i skogens domäner med mig själv och
ryggsäcken full av ingenting.

Nästa dag ser jag mig omkring runt i naturen där det finns bär av
olika slag . Slår mig ner på en sten och plockar ett blåbär .

Onödigt att anstränga sig i för mycket . .

Sista dagen på helgen är egentligen den vilosamma dagen då man ska
återhämta sig från arbete och andra bestyr .

Nu har livet gjort det annorlunda , alla springer som yra höns på denna dag , handlar och shoppar som tokar .

Nej tack , inget för mig . Då tar jag hellre en lång promenad och beger mig
till skogs där jag hämtar mitt "lugn och ro" . Kramar ett träd som min syster brukar säga .

Har ni gjort det någon gång?
Prova gärna så ska ni få se vad som händer med eran själ. .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-06 11:29



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Jomenvisst vet vi (=jag) att naturen är läkande på alla sätt och vis:-) Härligt att dra till skogs med en ryggsäck fylld av ingenting!
2022-08-08
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP